Om os

Mission

LearnMedics har en mission om at gøre unge klogere på sig selv og deres fremtid, mens de oplever spændende kulturer og etablerer nye fællesskaber gennem sundhedsfaglig praktik i udlandet.

Vision

Takket være vores langvarige, lokale partnerskaber i landene arbejder vi tæt sammen med børnehjem og hospitaler i Kenya, Sri Lanka og Peru og tilbyder således trygge, ordnede rammer om at lære og udvikle sig under opholdet.

Vi giver adgang til fem forskellige praktikforløb: læge, sygeplejerske, jordemoder, tandlæge og fysioterapeut, der alle udfordrer og giver indblik i et anderledes sundhedsvæsen end det, som vi kender fra Danmark. Du kommer helt tæt på begivenhederne og får værdifuld erfaring, der udvikler dig som menneske og kvalificerer en eventuel beslutning om en fremtid i sundhedssektoren. Det er vores vision i LearnMedics.

Værdier

Vores passionerede team befinder sig i Danmark og på destinationerne, hvor de sørger for, at alle praktikanter får et sikkert og begivenhedsrigt ophold. Du bor med andre jævnaldrende, danske praktikanter og har en fast base, hvorfra der er rig mulighed for at udnytte fritiden til at udforske landet. Det skaber grobund for at etablere nye, stærke fællesskaber og venskaber for livet.

LearnMedics er et brand under det danskejede rejsebureau Adventuredk, der har over 15 års erfaring med frivilligt arbejde og grupperejser for unge i alderen 18-39 år. Det er i kraft af dette ejerskab og frugtbare samarbejde med udenlandske partnere, at LearnMedics kan tilbyde et højt niveau af praktik i udlandet. Vi lægger vægt på værdier som fællesskab, passion, ordentlighed, troværdighed og ansvarlighed og håber, at disse vil skinne igennem, når du gennem os booker et praktikophold. Adventuredk er medlem af rejsegarantifonden (reg. nr. 1875).

Teamet i Danmark

Peter Jørgensen

CEO

Julie Strandgaard Laursen

COO / Coordinator

Teamet på destinationerne

Mødes jeg med mit hold inden afrejse?

Facebook-gruppe
Der vil blive oprettet en Facebookgruppe udelukkende for dit hold, hvor I har mulighed for at aftale interne ting, som kun vedrører jeres hold. Her vil I også få andre oplysninger omkring afrejsemøde mm.

Intromøde
Ca. en måned inden afrejse fra Danmark, vil der blive holdt et intromøde, hvor I får mulighed for at møde hinanden, lære hinanden at kende, dele forventninger til jeres ophold, og hvor alt praktisk i forbindelse med praktikopholdet vil blive gennemgået.

Skal jeg vaccineres?

Du kan se anbefalinger til vacciner her: https://www.sikkerrejse.dk/

Hvornår skal opholdet betales?

Når du tilmelder dig et praktikophold, vil du modtage en faktura med depositum på 1.500 kr., som skal betales inden for 5 hverdage.

Restbeløbet for opholdet skal betales 60 dage inden afrejse.

Kan jeg bruge praktikopholdet i en kvote 2 ansøgning?

Du kan ikke bruge praktikopholdet som et kvote 2 kriterie, men det er et rigtig godt argument i din motiverede ansøgning.

Får jeg et bevis for praktikken?

Ja, du modtager et bevis for din praktik efter endt ophold.

Skal jeg selv købe flybilletter? Og bliver jeg hentet i lufthavnen?

Fly
Vi samarbejder med Rejsechefen, som står for at sende flyforslag ud til alle vores hold. På den måde kan I følges ad som hold helt fra Danmark, og har altid Rejsechefen i ryggen, hvis I får brug for hjælp.

Transfer & mødested
Ankommer I som gruppe med Rejsechefens forslag, er transfer inkluderet i jeres praktikophold. Ankommer man på et andet tidspunkt, er mødestedet jeres villa, som I får adressen på inden afrejse. Transfer kan bookes separat. Giv blot besked senest to uger inden afrejse.

Hvad skal jeg have med?

Under hver destination finder du en pakkeliste, som er skræddersyet til netop den destination.

Kan jeg fortsætte rejsen efter endt ophold?

Ja, det kan du godt. Der er ikke inkluderet flybilletter i opholdet, så derfor har du fri mulighed for at strikke din flyplan sammen, som det passer dig. Vi kan altid rådgive om videre rejse, ligesom du også kan kombinere dit praktikophold med en grupperejse med Adventuredk: https://www.adventuredk.dk/.

Er der tid til at se landet?

Ja, vi har både inkluderet en weekendtur ud af byen, og så er der mulighed for at tilkøbe flere forskellige weekendture i løbet af opholdet. Se mulighederne under hver destination.

Hvad kan jeg lave i min fritid?

Under hver destination kan du se mulige aktiviteter i byen, I bor i, under “inkluderet -> tilkøb”, og så kan jeres lokale koordinator altid komme med gode forslag til aktiviteter eller oplevelser i byen.

Hvor meget fylder praktikken?

Du er typisk i praktik mandag til fredag i 4-5 timer om dagen (typisk fra kl. 8 til 12/13), så der er også masser tid til at udforske byen og opleve landet, I er i.

Er jeg dækket af pakkerejseloven?

Ja. Et praktikophold indeholder både transport på destinationen, måltider og overnatninger inkluderet, og derfor regnes det for en pakkerejse.

Er der en frist for tilmelding?

Der er ingen frist for tilmelding, men der kan være anbefalinger til vacciner, som skal gives inden for en bestemt tidsperiode inden ankomst.

Hvor meget skal jeg spare op i alt?

Vi har budgetter til alle vores destinationer. Kontakt os på info@learnmedics.dk for at få tilsendt et budget.

Hvor store er holdene?

Vores hold i Peru er mellem 5-10 personer, mens holdene i Kenya og Sri Lanka er mellem 5-20.

Hvordan bor jeg under mit ophold?

I bor i det samme hus/gæstehus under hele opholdet. I vil bo på værelser, som deles af 2-4 personer med tilknyttet toilet- og badeværelse, et fællesområde med TV, et køkken til fri afbenyttelse, en spisestue, hvor der bliver serveret 3 måltider mandag til fredag og udeareal i form af en lille have. Der vil være adgang til pool enten på huset grund eller lige i nærheden.

Skal jeg have visum til mit ophold?

Hvis det er nødvendigt at søge om visum til din destination, vil du få tilsendt en vejledning efter intromødet.

Hvilke forsikringer har jeg brug for?

Det er en god idé at have både en afbestillings- og rejseforsikring.

Tjek dine forsikringer inden afrejse. LearnMedics tilbyder en Gouda rejse- samt afbestillingsforsikring for programmet. Har du allerede en rejseforsikring, kan du bruge den, men husk at dobbelttjekke at din egen rejseforsikring dækker alle aktiviteter på rejsen.

Kan der tages hensyn til madallergier eller -præferencer?

Har du nogen former for madallergier eller -præferencer, opfordrer vi dig til at kontakte os i forbindelse med tilmelding.

Vegetarer kan der som udgangspunkt sagtens tages hensyn til, mens veganere skal indstille sig på et begrænset udvalg på nogen destinationer – især hvad angør morgenmaden.

Hvilke nationaliteter består holdene af?

Generelt har vi flest danskere, men alle skandinavere er repræsenteret på vores hold.

Hvordan får jeg hjælp på destinationen?

Der vil blive tilknyttet en lokal koordinator, som også agerer som kontaktperson i nødsituationer. I vil få udleveret kontaktnummer på koordinatoren inden afrejse. Den lokale koordinator vil også holde et intromøde på ankomstdagen, hvor de næste fire uger vil blive gennemgået.